22 Aralık 2015 Salı

Ağva Evden Eve Nakliyat 0537 822 68 01


| Ağva Evden Eve Nakliyat

Ersele Nakliyat


Ersele Nakliyat Mart 1995 ten beri İstanbulda hizmet vermektedir. Sürekli değişen sektörün öncülerinden olan Ersele, konusu dışına çıkmaktan itina ile kaçınmış ve evden eve taşımacılık alanında lider firmalardan olmuştur. Köklü tarihi ile günümüze kadar kaliteyi en üst seviyede tutan ve taşımacılık alanında takip edilen bir marka haline gelen firma, aynı gün 5 farklı bölgede operasyon yapacak yetki ve kabiliyete sahiptir. Ev taşımacılığında gerekli koruma ve kolileme malzemelerini eksiksiz bulunduran Ersele Nakliyat, yeni arçları, hızlı servisi ve güleryüzlü personeli ile siz değerli İstanbulluların hizmetindedir.

Hizmet Ağımız


Evden Eve Nakliye
Nakliye  ( her türlü mobilya, beyaz eşya, işyeri malzemeleri vs vs )
Malzeme Taşımacılığı  ( kargo, ürün vs vs )

Müşteri Yorumları

 

Ağva Evden Eve Taşımacılık, Nakliye, ve Malzeme Taşımacılığı

| Ersele Nakliyat : Servislerimiz

    Evden Eve   Nakliyat

Taşınıyor musunuz? Ya da yeni bir ev aldınız, malzemelerinizi mi getireceksiniz? Ya da hassas eşyalarınızın nakliyesi için güvenli bir firmaya mı ihtiyacınız var? Gerekli donanımları ve tecrübesi ile firmamız eşyalarınızı kırmadan, çizmeden güvenle paketleyip yeni yerine kurarak hizmeti üst seviyede hissettirir.
 

Genel Nakliye Hizmeti

Her türlü mobilya, mobilya ekipmanları, ev malzemesi, beyaz eşye vb gibi ekipmanların taşınması ve nakliyesi firmamız tarafından güleryüzlü personel ve yeterli teknik ekipmanlarla güvenli bir şekilde yapılmaktadır.
 

Malzeme Taşımacılığı

Kurumsal ve bireysel olarak şehir içi kargo ve ürün taşımacılığı hizmetini de firmamızdan alabiirsiniz. İhtiyaçlarınıza özel araç seçimi yapıp hızlı ve zamanında nakliye hizmetimiz sizlerle. Nakliye profesyoneller ile güzeldir.

| Evden Eve Nakliye de Hizmet Avantajlarımız

20 yıllık tecrübe, güleryüzlü personel ve tam kapsamlı teknik donanımlarımız ile sorunsuz nakliye hizmeti.


Son model nakliye araçlarımız ve tecrübeli ekiplerimiz ile aynı anda 5 farklı bölgede operasyon yapma kabiliyetine sahip olan firmamızda sizlere uygun fiyatlı sorunsuz hizmet sunuyoruz.
Kırıksız, çiziksiz, kayıpsız ev taçımacılığı ve diğer nakliye işleriniz için tam kapsamlı koruma malzemelerimiz ile İstanbul geneli her semtten bizleri arayabilir, müşteri memnuniyet odaklı hizmetimizden yararlanabilirsiniz.
laptop

| EVDEN EVE GARANTİLİ NAKLİYAT

Önemli eşyalarınız ve beyaz aşyalarınız garantimiz altındadır.


Birçok kişinin korkusu olan taşınma esnasında kaybolan ya da kırılan önemli eşyalar firmamızın güvencesi altında garantili olarak taşınmaktadır. İçiniz rahat olsun çünkü işyanız emin ellerde.

Detaylı bilgi için lütfen arayınız

Ersele Nakliyat

|

- See more at: http://www.erselenakliyat.com/agva-evdenevenakliyat.html#stay-in-touch

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder